Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2006

Γυναίκες και Μουντιάλ...

Το γνωστό θέμα : Θέλω να δω μπάλα αλλά πως μπορώ να το κάνω χωρίς να γκρινιάζει η γυναίκα μου...

Τι μπορώ συνεπώς να κάνω; Εξαρτάται από το είδος της γυναίκας. Υπάρχουν αυτές που δεν έχουν σχέση καθόλου με αθλητισμό, αυτές που παρακολουθούν αθλητικές δραστηριότητες αλλά είναι άμπαλες, και τέλος αυτές που παρακολουθούν μπάλα είτε σε μόνιμη βάση (εξαιρετικά σπάνιο) είτε περιστασιακά.

Για κάθε περίπτωση πιστεύω ότι υπάρχει κατάλληλη μεθοδολογία ώστε να μπορεί το αρσενικό της υπόθεσης να απολαύσει απερίσπαστο (μόνος ή με παρέα) την άγρια ομορφιά ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Α. Για γυναίκες που δεν έχουν σχέση καθόλου με αθλητισμό: η συνταγή συνήθως είναι απλή... Πείτε ότι πνίγεστε στη δουλεία, είστε "κομμάτια" από την κούραση και πρέπει να μαζευτείτε σπίτι νωρίς. Προκειμένου να μην εγείρετε υποψίες, εφαρμόστε το παραπάνω μόνο σε "καλούς" αγώνες (σε ποιόν θα λείψει το παιχνίδι Τυνησία - Σαουδική Αραβία για παράδειγμα;) για τη προκριματική φάση τουλάχιστον. Στην περίπτωση που μένετε μαζί, τη πατήσατε γιατί το έτερον ήμισυ θα σας περιμένει ήδη σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε στην προκειμένη περίπτωση είναι να σκάσετε μύτη με κάνα λουλουδάκι, να υποδυθείτε το "πεινασμένο" για σεξ, να σας "διαολοστείλει" και μετά με "τάχα" κατεβασμένα μούτρα να παρακολουθήσετε τον αγώνα στη 2η 14' τηλεόραση που έχετε στη κρεβατοκάμαρα (γιατί στην plasma τηλεόραση που έχετε στο σαλόνι θα βλέπει η γυναίκα σας το καθημερινό σήριαλ σε κάποιο από τα μεγάλα κανάλια). Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μουρμούρα, έμμεση (στο επόμενο ραντεβού) ή άμεση (όταν πάτε για ύπνο με το καλό). Στη δεύτερη περίπτωση, οι επιπτώσεις της μουρμούρας αμβλύνονται ευθέως ανάλογα με τη ποσότητα της μπύρας που έχετε καταναλώση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ίσως μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το αλκοόλ συνίσταται, ακόμα και από γιατρούς.

Β. Γυναίκες που παρακολουθούν αθλητικά (π.χ. πατινάζ) αλλά είναι άμπαλες : Επειδή ανήκω σε αυτή τη περίπτωση, δε θα αναφερθώ σε μεθοδολογία (αφού αν το κάνω είναι πολύ πιθανό να το πληρώσω πολύ ακριβά αργότερα :).

Γ. Γυναίκες που παρακολουθούν μπάλα (μονίμως ή περιστασιακά) : Είστε ο πλέον τυχερός άνθρωπος στο κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να της αγοράσετε μια φανέλα της Βραζιλίας από την οποία θα αφαιρέσετε τα περιττά κομμάτια (βλ. παραπάνω εικόνα). Σε περίπτωση νίκης της ομάδας σας μπορείτε να το πανηγυρίσετε "δεόντως". Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε "δέουσα" παρηγοριά από τη γυναίκα σας. Ο μόνος κίνδυνος που ενυπάρχει είναι να προτιμήσει να δει "Τα Κακά παιδιά πάνε Gollywood".

Παραπομπές :

1. Πτυελοδοχείο: Ρεψιματιες - σερνοπαντόφλες 0-0
2. Οι... όμορφες παρουσίες του Μουντιάλ
3. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες
4. Η δε γυνή να φοβήται την μπάλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ υπερβολή με αυτό το μουντιάλ ρε παιδιά, έλεος!

Πάντως, διαβάζοντας και τα links, διαπιστώνω ότι η εποχή του μουντιάλ είναι πολύ ελπιδοφόρα για ελεύθερους μη ποδοσφαιρόφιλους! Βουρ στα μπαρ για απογοητευμένα θηλυκά!!!