Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2009

Ήμανε άρρωστος!!!

Τη θυμάστε την ιστορία με ένα γέρο ερημίτη που είχε αποσυρθεί σε ένα βουνό έξω από τα Γιάννενα; Είχε πάει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ με τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και έχτισε ένα νοσοκομείο στη μέση του πουθενά. Ήταν η εποχή τότε με τις παχιές πράσινες αγελάδες, όπου βοσκοί και τσομπαναραίοι έπαιζαν επιδοτούμενο Μπρεχτ στις στάνες και τις βουνοκορφές. 
Το νοσοκομείο λοιπόν πλήρως εξοπλισμένο - για να εισπράξει τα ποσοστά τις μίζες του ο Κουτσίκος από τα ιατρικά μηχανήματα- με 2 γιατρούς χωρίς ασθενείς και νοσοκόμες, ήταν εντελώς άχρηστο.

Ο γέροντας ερημίτης από ευγένεια - ήταν δίπλα το νοσοκομείο - πέρναγε κάθε μέρα να πει δυο κουβέντες στους γιατρούς που ξεροσταλιάζανε στο νοσοκομείο-φάντασμα χωρίς λόγο. Μετά από λίγο πείστηκε ο παππούς να εγκαταλείψει τη σπηλιά του και να κοιμάται πιο άνετα στο νοσοκομείο. Για κανα-δυο μήνες τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά ώσπου ο παππούς εξαφανίζεται...χωρίς να πει τίποτα στους γιατρούς. Περνάνε 3 μέρες και πάνω που οι γιατροί έχουν αρχίσει να απελπίζονται γυρίζει ο παππούς στο νοσοκομείο.

"Που'σουνα ρε μπάρμπα και ανησυχησαμε" ρωτούν οι γιατροί. Και απαντά ο παππούς "Ήμανε άρρωστος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: